Hape Jadul; Bentuk perlawanan

handphone sek biasane dewe sebut hape jaman sak iki wes ora dadi barang mewah maneh, meh angger wong mesti duwe hape, mulai tukang ngarit sampe tukang Artis. terus bareng usum haape blackberry wenganane wong-wong yo podo berlomba-lomba duwe hape koyok ngono kui,  lha gandeng hape blackberry sek asli regane larange poll, akhire wong-wong sek ra nduwe duwet golek hape sek koyok blackberry, meskipun ora blackberry asli, yo blackberry-blackberrynan lah.

lah pas kebutuhane masyarakat ngno kui, wong cino sek wes terkenal pinter dodolan, nggawe produk sek koyok blackberry, mulai kok HT, NEXIAN, VITELL, lan lian-liane, akeh lah pokoe.

lha bareng ngon kui, watek wong  podo pengen, akhire podo rame-rame tuku hape sek koyok kui, apek sih, lengkap fitur-e tur murah. aku yo ora tersinggung ra kepiye-kepiye. Nyampe suatu ketiko akau weruh wong seng tuku hape ngeniku mau, eh dadak ganti cassinge karo casing blackberry, mbek e duwet-duwete dewe aku kok mangkel.soale mbok wes, nek pancen kuate tuku hape sek blackberry-blackberrynan yo wes disukuri, ra usah isin terus ganti cassing.

lha daripada mangkelku salah pelampiasan akhire aku luru dalan piye carane nyalurke mangkelku kui, stelah mumet-ngeleh-mubeng-mubeng akhire aku ettuk solusi sek pas, yoiku aku kudu duwe hape sek jadul tur elek, kebenaran koncoku meh adol hape koyo ngono, dadine tanpa ba-bi-bu langsung tak duwiti, regane 75 ewu.

lha aku tuku hape iki takkniati perlawanan karo gaya hidup e cah nom sek nggaya, ndadak ganti cassing hapene karo blackberry.  sekalian tak wenehi weruh hapeku sek rego 75.000.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s